Project-management

Naast uitdenken en uitwerken van ontwerpopdrachten, maakt ook het begeleiden, controleren en sturen tijdens de realisatie ervan, een wezenijk deel uit van onze activiteieten. Projecten waarvan hierboven enkele zijn genoemd, maar ook grootschaliger trajecten in samenwerking met architecten, VVE's of ontwikkelaars behoren tot onze mogelijkheden. Zie hier onder:
 
 In nauwe samenwerking met Kentie & Partners architecten voerden we directie ten behoeve van de volledige, duurzame en zeer gedetailleerde restauratie van Rijksmonument Landgoed Eemwijk te Voorburg. 
Landhuis Eemwijk in de steigers...
sloop van de, aan beide zijden van het landhuis beeld-verstorende, belendende kantoorkolossen... 
Belangstelling van wethouder en gemeentelijke bouwinspectie.       Hierboven bij de aanpak van het Koetshuis op het Landgoed. 
Landhuis en Landgoed Eemwijk  ....terug in volle glorie..
 
 
 
 

Is verbouw wenselijk of noodzakelijk, dan kan Designium als ontwerpende, bouwkundige en controlerende partij, u met ‘raad en daad’ bijstaan en zogewenst ook in de keuze van uitvoerende partijen. Wij kunnen bouwen op een zeer ruime ervaring en maken in waar nodig gebruik van specialisten in ons netwerk.

Herbestemmen van bestaande bouw...Hier oostelijke complex van het 'Parkplan' op Landgoed Eemwijk te Voorburg. Dit als onderdeel van onze opdracht ter ontwikkelen hiervan.
 

Herbestemmen/ontwikkelen in opdracht 

Hiernaast/boven...

Onze volledige herindeling/ontwikkeling in opdracht, van drie ultra luxe appartementen in een voormalige zorginstelling in Voorburg.