Project-management

Naast uitdenken en uitwerken van ontwerpopdrachten, maakt ook het begeleiden, controleren en sturen tijdens de realisatie ervan, een wezenijk deel uit van onze activiteiten. 
 
 
 In nauwe samenwerking met Kentie & Partners architecten voerde Designium directie ter realisatie van de maximale, duurzame en zeer gedetailleerde restauratie van Rijksmonument Landgoed Eemwijk te Voorburg. 
 
 
 
 
Landhuis Eemwijk in de steigers...
Sloop van de, aan beide zijden van het landhuis beeld-verstorende, belendende kantoorkolossen... 
  Met regelmaat de belangstelling van wethouder en gemeentelijke bouwinspectie. Hierboven bij de stevige aanpak van het Koetshuis op het Landgoed. 
Landhuis en Landgoed Eemwijk ...Trots, terug in volle glorie...
 Eemwijk na de restauratie 
 
 
 

Is verbouw wenselijk of noodzakelijk, dan kan Designium als ontwerpende, bouwkundige en controlerende partij, u met ‘raad en daad’ bijstaan en zogewenst ook in de keuze van uitvoerende partijen. Wij kunnen bouwen op een zeer ruime ervaring en maken in waar nodig gebruik van specialisten in ons netwerk.

Herbestemmen van bestaande bouw...Hieronder de nieuwe indeling van voormalig zorgcompex op locatie 'Vronesteijn' te Voorburg. Dit als onderdeel van onze opdracht ter herbestemmen en planmatig ontwikkelen hiervan naar luxe woonunits.
 

Hieronder het voormalige zorgcomplex op locatie Vronensteijn 

 

 

 Hieronder een image van onze uitgewerkte herbestemming, van de voormalige zorg-instelling tot een drietal zeer luxe en ruime appartementen.