Designium komt regelmatig met een Woon Tip op het terrein van Interieurarchiectuur, bouw/verbouw, verlichting of kunst. Het zijn handige, practische, voordelige, of interesante tips, gerelateerd aan onze ervaring, veel gehoorde vragen, of goed nieuws...  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garderobe Woon-TIP  

Altijd die zwaar belaste wand-kapstokken??...of die staande exemplaren, waar geen kleding-hangers aan kunnen hangen? Denk eens Hybride; én staand én wand:  Staand, om het soms enorme gewicht op te vangen en tevens leunend bevestigd tegen een lichte, niet dragende wand, om bijvoorbeeld ruimte te besparen. Een volle meter garderobe met hoog design gehalte.

 onderstaande Hybride garderobe Red Arc, geheel getuned in ons atelier, is te zien in onze show/ontwerpstudio en kost € 295,-

 

 

 

 

 

 

... Optisch verruimen door licht toevoeging...

 

Deze ruim 15m diepe 'pijpenla' vraagt om indirecte lichtstrook in LED, over de volle diepte/lengte.....varierend van daglicht ( zie foto's) naar gedimd warmwit in de avond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
...of inbouwen van comfort-zônes...
...zoals het realiseren van een heuse knuffelwand...? Alleen de stucadoor nog...    Hier in combinatie met de realisatie van drie grote lichtkoepels.
 
 
...Of optisch separeren van (delen van) een ruimte...semi-observatie..
 
 
Creëren van verrassende en functionele effecten met eenvoudig verplaatsbaar decor-spiegelscherm/room divider...