Interieur-architectuur en project-management

DESIGNIUM brengt de noodzakelijke balans in creatief, spraakmakend interieurontwerp en bouwkundige haalbaarheid. Materiaaltoepassing, kleuropbouw en verlichting, samenbrengen tot de gewenste ruimte beleving, zoals we dit, al decennia binnen het bereik van velen hebben gebracht. Wij begeleiden u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe interieur, uw leefruimte, geheel afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

 

Onderwerpen:

  • Interieurs in ‘ruime’ zin...  of op de vierkante centimeter.. 
  • Herindelen / Restylen
  • Advies & Begeleiding
  • Inloop-spreekuur
  • Uitbreiden / herindelen
  • Herbestemmen bestaande panden
  • Project-management

Interieurs in ‘ruime’ zin, zoals hieronder…

Parkplan1
Interieur voor de Master woonunit, als onderdeel van onze opdracht ter o
ntwikkelen van zeven ultra luxe quadrant- appartementen “Parkplan” op Landgoed Eemwijk te Voorburg. De ontwikkeling werd gerealiseerd in samenwerking met een bouwkundige collega, die het traject ook begeleidde in de calculatieve sfeer.
 
 
 
 

Dus interieurs in ‘ruime’ zin, zoals hierboven…

..... of letterlijk werken op de ‘vierkante centimeter’ zoals hieronder....
 
 
 

Herindelen / Restylen

Een volledige herindeling/restyle van een herenhuis te Zeist, met hier bijvoorbeeld de realisatie van een vitrine entree (voormalige bouwkundige kast) naar de dubbele living.

 
 
 
Voldoende stahoogte?? Mix van comfort, sfeer en functie...
 Multi-functie oplossingen met wanden en belichting...

 

  

Advies & Begeleiding

Een ontwerp is pas een goed ontwerp, als ook de haalbaarheid ervan reëel is. In vele situaties dient ook de bouwkundige haalbaarheid grondig gecheckt te worden en zo gewenst begeleiding op locatie besproken te zijn. Het is aanbevelenswaardig, om de ontwerpende partij, als eerste schakel in het realisatieproces, uw specifieke wensen in kaart te laten brengen. Verbouwen is lang niet altijd noodzakelijk en we adviseren dan ook conform die wetenschap. Vanzelfsprekend.

 

Inloopspreekuur

Designium nodigt u van harte uit , om ons tijdens het inloopspreekuur op vrijdagmorgen van 10.00u tot 12.00u, geheel vrijblijvend een oriënterend bezoek te brengen, waarin wij u kunnen adviseren over de haalbaarheid van uw wensen, de aanpak en routing naar realisatie ervan. Gebruik de contact-button in de menubalk hierboven, voor het doormailen van uw gewenste bezoek-tijdstip en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.  

 

 

... Uitbreiden / Herindelen 

Functie-eiland in appartement te IJsselstein. Oude situatie...                                           

.
Door toepassen van gebogen wanden creerden we op minder dan 2 m2 uitbouw naar de (ruime) living, ruimte voor een extra toilet, een ruime inloopdouche, 170 cm ligbad i.p.v. 145cm, en eengarderobe. Samen met eem tevens gebogen  keukenwand een speels eiland vormend...                                                                                                                                                                                                                                                       ....Nieuwe situatie
 

 

 

 
 
... Uitbreiden / herindelen...Ontwerp-opdracht voor uitbreiding/ herindeling en restyle vrijstaande woning bij Nijmegen..
 
 
 
 
 
 
 
 
... Definitief ontwerp Master- & Guest room, 1e etage nieuwbouw Erasmuslaan Zeist. Leuke opdracht:  "We hebben een 'lege' eerste etage, geen tussenwanden, wel veel ramen en specifieke wensen: ...Unieke, grote master bedroom, ruimtelijk, kleur, warm en verder een twee persoons logeerkamer met eigen badkamer.  We laten ons verrassen...    en dit is 'ie geworden...
... Side view, realisatie 2010    ..en een aanzicht...
 
 ht 
.
... of vrije impressie / side view image 2017.....
... title, image, text .....
 
 
 
 
... Speciale receptiebalies...Opdracht voor ontwerp/realisatie receptiebalie te Uden. Het bedrijfs logo in 3D werd uitgangspunt voor het ontwerp van de balie Éen ruime zit- en idem staplek achter de ontvangst-balie, ovelopend naar vier sta/werk-flexplekken op barhoogte.
 ...de kern van het 'logo' ; een kolom t.b.v. de bekabeling in koningsblauw, indirect aangelicht door gouden reflector  .....
 ABSC logo
 
 
 
 
 

Is verbouw wenselijk of noodzakelijk, dan kan Designium als ontwerpende, bouwkundige en controlerende partij, u met ‘raad en daad’ bijstaan en zogewenst ook in de keuze van uitvoerende partijen. Wij kunnen bouwen op een zeer ruime ervaring en maken in waar nodig gebruik van specialisten in ons netwerk.

 

 

Herbestemmen van bestaande bouw...Hier oostelijke complex van het 'Parkplan' op Landgoed Eemwijk te Voorburg. Dit als onderdeel van onze opdracht ter ontwikkelen hiervan.
 

Herindelen/ontwikkelen in opdracht 

Hiernaast/boven...

Onze volledige herindeling/ontwikkeling in opdracht, van drie ultra luxe appartementen in een voormalige instelling in Voorburg. 
 

Project-management

Naast uitdenken en uitwerken van ontwerpopdrachten, maakt ook het begeleiden, controleren en sturen tijdens de realisatie ervan, een wezenijk deel uit van onze activiteieten. Projecten waarvan hierboven enkele zijn genoemd, maar ook grootschaliger trajecten in samenwerking met architecten, VVE's of ontwikkelaars behoren tot onze mogelijkheden. Zie hier onder:
 
 
 In nauwe samenwerking met Kentie & Partners architecten voerden we directie ten behoeve van de volledige restauratie van Landgoed Eemwijk te Voorburg. 
Landhuis Eemwijk in de steigers...
sloop van de, aan beide zijden van het landhuis beeld-verstorende, belendende kantoorkolossen... 
Belangstelling van wethouder en gemeentelijke bouwinspectie.       Hierboven bij de aanpak van het Koetshuis op landgoed 
Landhuis en Landgoed Eemwijk  terug in volle glorie..